EN BADRUMSKOLLEKTION SOM HYLLAR MINIMALISM OCH ELEGANS

 

Stilar kommer och går. Bra design däremot består. IDO Elegant är en kollektion som passar alla badrum. På den här sidan ser du vilka modeller, kombinationer och smarta detaljer som serien har att erbjuda.

IDO Elegant

Keramiska möbeltvättställ med tunna linjer får badrummet att kännas ljust och elegant. De smala kanterna sätter fokus på skåpen och bänkskivan har massor av plats för dina badrumssaker. Välj mellan tre moderna färger: harmoniskt vitt och nykomlingarna trendigt grått och stilfullt mattsvart.

 

IDO Elegant skåp

Förutom två nya färger har kollektionen även utökats med ett halvhögskåp och ett högskåp med spegel. Högskåpet har öppen förvaring i form av tio hyllor och har en inbyggd, hög spegel framtill. Det rymliga halvhögskåpet har fyra hyllor och även hyllor på dörrens insida för att utnyttja utrymmet på bästa sätt och göra dina prylar lätta att komma åt.

 

IDO Elegant nyheter

Ge badrummet en personlig känsla med eleganta detaljer. Vi har ett brett sortiment av handtag vilket gör att du kan få den stil du vill ha. Kolla gärna in vårt handtag av läder - en detalj som vi är väldigt förtjusta i själva. Anpassade lådinredningar ger plats för alla små badrumssaker, vilket underlättar vardagen.

 

Tillverkad i Finland

IDO Elegant badrumsmöbler tillverkas i Finland. Serien är designad för att passa i våra nordiska badrum och för att klara våra behov och krav.

IDO Elegant kollektion

IDO Elegant låter dig välja mellan tre bredder och två djup. De tunna möbeltvättställen får badrummet att kännas lätt och luftigt. Serien finns i vitt, mörkgrått och mattsvart. Möbeltvättställen har en stor skål och mycket avställningsyta runt omkring. Det 1200 mm breda möbeltvättstället finns med en större skål för två kranar eller med en normalstor skål för en kran..

IDO Elegant kollektion 

IDO Elegant kollektion 

IDO Elegant kollektion 

IDO Elegant kollektion 

IDO Elegant är en kollektion som passar alla badrum. Skapa en elegant helhet med moderna kombinationer. Fullända stilen med rymliga väggskåp och högskåp.
En modern och tidlös kollektion som hyllar enkelhet och rena linjer. Serien är designad för att passa i våra nordiska badrum. Med IDO Elegant får du hög kvalitet till rimliga priser.

IDO Elegant handtag 

Om du vill ha det enkelt och rent ska du välja push open-lösningar utan handtag. Om du vill göra det lite mer personligt kan du piffa upp skåpen med våra olika designhandtag.

Se alla handtag här!

 

Tillbehör

IDO Elegant tillbehör 

I serien IDO Elegant kan du välja till ett vägguttag i skåpet för att lättare kunna använda rakapparaten, fönen eller eltandborsten. Du kan även välja till en tvättkorg i högskåpet och eleganta handdukskrokar på väggen. De rymliga lådorna döljer dina badrumsprylar. Med praktiska lådinredningar och mattor kan du organisera lådorna precis som du vill.

 

Magnetlisten gör att små föremål som saxar och pincetter inte försvinner. Förstoringsspegeln är perfekt när du behöver se extra bra. Säljs som tillbehör.

Klicka här för mer information om tillbehören.