VÄLJ BADKAR

Choosing your bathtub

Badkaret du väljer ska reflektera hur du kommer att använda det. Om badkaret ska användas av hela familjen så kan hållbarhet och enkel städning vara viktigt. Om ditt badkar istället är en plats för dig att koppla av efter en hård dag på jobbet, så kanske du baserar ditt val på storlek, material och känsla. I vilket fall som hest så ger våra badkar en härlig badupplevelse och är praktiska och lättstädade.

Drömmer du om att skölja bort vardagens bekymmer i ett badkar? I så fall kan du låta din dröm gå i uppfyllelse nu. Med vårt breda sortiment av badkar hittar du rätt lösning för nästan alla badrum. Vår minsta modell är mindre än en kvadratmeter (1400 x 700 mm) och vårt största badkar är så stort att två personer kan bada tillsammans. Ett inbyggt badkar ger badrummet en känsla av elegans, men kräver mer utrymme. För ett inbyggt badkar måste man också ha en servicelucka för åtkomst vid eventuell service.

Njut av livet

Våra badkar är tillverkade av sanitetsakryl, vilket gör att ytan alltid känns mjuk och varm. Det lyxiga utförandet till trots, är de gjorda för att klara tuffa tag. Om ytan skulle få repor under årens lopp kan de oftast slipas och poleras bort.

 

Tänk på placeringen

Varmt badvatten ökar luftfuktigheten i ditt badrum, så se till att ditt badrum har tillräcklig ventilation. Golv och väggar runt karet måste ha korrekt utformade tätskikt.