VÄLJ BADRUMSMÖBLER

Atmosfären i ditt badrum bestäms till stor del av badrumsmöblerna och belysningen.

FÄRGER OCH TILLVAL

Skåp och färgsättning är ofta det som syns mest i badrumsinredningen. Om du vill ha en ljus känsla i ditt badrum är vita luckor ett bra val. Föredrar de en mer dämpad stil väljer du kanske hellre våra skåpluckor i trä.

 

Trä är ett levande material

Träets skönhet ligger i dess levande karaktär. Utseendet kan variera beroende på exempelvis trädens ålder och växtplats. Färgen och träets naturliga struktur kan skifta och därför kan dina möbler skilja sig något från det du sett i en katalog eller utställning. Allt eftersom träet åldras mognar dess färg.

Tänk på placeringen

Färg och material är naturligtvis en fråga om smak, men placeringen av dina badrumsmöbler är mer  en fråga om funktion. Alla våra skåpstommar och fronter är gjorda av fukttåliga material och har olika typer av fuktavvisande ytbehandlingar som gör det lättare att hålla möblerna rena. Våra badrumsmöbler klarar visserligen fukt bra, men bör inte exponeras för vatten någon längre tid. Därför bör du placera skåpen på tillräckligt avstånd från dusch och badkar. Torka alltid bort vattenstänk med en torr trasa.

 

IDO badrumsmöbler levereras färdigmonterade

Våra badrumsmöbler levereras färdigmonterade vilket gör att du snabbt kan installera dem. Det innebär också att möblerna är justerade och kontrollerade på fabriken vilket är en trygghet för dig. Ben finns som tillval.

 

Prioritera säkerheten

Ur säkerhetssynpunkt är det viktigt att elinstallationerna i badrummet görs enligt alla regler. Anlita alltid en fackman för alla elinstallationer. En behörig elektriker vet vilken IP-klass som krävs på produkterna i respektive zon.