VÄLJ TVÄTTSTÄLL

Tvättstället är den del av ditt badrum som kommer att användas oftast så tänk igenom vilken storlek, form och avställningsyta du vill ha. Vi har utmärkta tvättställ för alla typer av badrum och livsstilar.

Våra tvättställ delas in i fyra kategorier: traditionella tvättställ, möbeltvättställ, ovanpåliggande och inbyggda tvättställ. Traditionella tvättställ monteras på väggen och kan användas tillsammans med en pelare för att dölja avloppet. Heltäckande möbeltvättställ täcker hela ovansidan på underskåpet. Skålformade tvättställ placeras ovanpå en bänkskiva. Inbyggnadstvättställ är monterade i ett utskuret hål i skivan - antingen från ovansidan eller från undersidan. Om ditt badrum är riktigt litet kan du välja ett hörntvättställ.

Befintliga vattenledningar och avlopp får ofta avgöra var tvättstället ska placeras. Självklart går det att flytta rören, men ofta är det enklare att placera tvättstället utifrån befintliga rör. Tvättställ bör installeras på 800-900 mm höjd från färdigt golv.

Gjort för att hålla

Tvättställ i badrum får stå ut med en hel del under sin livstid. Se till att tvättstället är ordentligt monterat. Badrumsväggens material och modell på tvättställ avgör om du ska montera det traditionella tvättstället med bultar eller om du behöver konsoler. Våra tvättställ är tillverkade av glaserat porslin som är lätt att hålla rent och ser bra ut år efter år. Porslin är ett naturmaterial, vilket gör att måtten för våra porslinsprodukter kan variera något (+/- 2%). Tänk på detta när du mäter utrymmet i ditt badrum.