BADRUMMETS HJÄRTA

Badrummet är ett viktigt rum. En plats för avkoppling och välmående - en plats för att njuta. Duschen används dagligen så det är viktigt att välja rätt. Den nya Showerama 10-serien erbjuder sex nya modeller med många fördelar. Längre ner på sidan kan du bli närmare bekant med serien.

 

Inget kan mäta sig med en härlig dusch när du behöver en ny start. Efter ett träningspass, en härlig sovmorgon, en slitsam arbetsdag eller efter en flygresa. Att ta en dusch får dig att bli dig själv igen.

SHOWERAMA 10-SERIEN

  


 

Showerama 10 är vår nya serie med duschväggar. Med nordisk kvalitet och design gör vi din vardag lite enklare, snyggare och mer behaglig. Vi har många duschlösningar att välja mellan. Du hittar garanterat en variant som passar till just ditt badrum.

IDO Showerama 10 duschlösningar består av sex olika modeller med bockade eller raka dörrar. Alla duschlösningar är enkla att montera och underhålla. Du kan välja mellan fem olika glastyper och flera olika handtag. För mer information om Showerama 10-serien och andra duschlösningar från IDO kan du ta en titt i vår duschbroschyr. Här hittar du tips och råd och en komplett översikt över alla modeller och storlekar som finns. 

 

 

PASSAR ALLA BADRUM

Välj mellan raka och bockade dörrar. Dörrarna kan öppnas både inåt och utåt och fällas in helt mot väggen för att spara yta i badrummet när duschen inte används.

 

 

MILJÖVÄNLIG RENGÖRING

Showerclean är ett lättanvänt rengöringsmedel som effektivt tar bort fläckar och kalkavlagringar. Showerclean är framställt av naturliga ingredienser och innehåller inte fosfater.