HUR DU TAR HAND OM DINA PRODUKTER

Ta hand om din dusch
När du  har duschat bör du skrapa bort vattnet från väggarna som en del av det dagliga underhållet av din dusch. Rengör duschen med ett milt rengöringsmedel. Undvik rengöringsmedel som innehåller grova partiklar, starka syror, ammoniak eller klor, eftersom detta kan skada duschen. Du kan ta bort fett och tvål med alkaliska rengöringsmedel (pH 10-12). För att avlägsna kalk och rost använder du milda, sura rengöringsmedel (pH4-5). Om duschkaret skulle repas eller tappa färg kan du polera det med polish och vaxa det. Du kan slipa bort djupare repor med våtslippapper (kornstorlek ca 1200). Våra duschkar har en avtagbar frontpanel som gör rengöringen enkel. Duschkabinerna har också praktiska hjul som gör att kabinen enkelt kan flyttas när du behöver städa under den.

Sköt om dina badrumsmöbler
Våra badrumsmöbler är tillverkade för att tåla fukt. Vi använder fukttrög MDF och fukttrög spånskiva i våra badrumsmöbler. För att minimera risken för vattenskador ska du torka bort vatten från möblerna direkt. Använd ett milt rengöringsmedel vid städning och eftertorka med en torr trasa. Använd inte möbelpolish, ammoniak, starka lösningsmedel eller rengöringsmedel med slipeffekt.

Rengör WC-stolen
WC-sitsens yta är lätt att hålla ren. Tvätta den regelbundet med ett milt rengöringsmedel. Den del av WC-stolen som befinner sig under vatten bör rengöras regelbundet med ett antibakteriellt rengöringsmedel. Använd en mjuk borste för att inte repa och förstöra den glaserade ytan. Tryck/Spolknapparna är tillverkade av plast och därför bör du undvika starka rengöringsmedel till dem.

Sköt om ditt tvättställ
Du rengör våra tvättställ av porslin precis som WC-stolarna, med ett milt rengöringsmedel.

Rengör ditt badkar
Regelbunden rengöring med ett lämpligt rengöringsmedel garanterar att ditt badkar är hygieniskt, bibehåller utseendet och förlänger dess livstid. Alla våra badkar bör rengöras med ett milt rengöringsmedel och en mjuk trasa för att undvika repor i ytan. Repor i badkar av sanitetsakryl kan oftast slipas och poleras bort.

Om något skulle gå sönder
Behåll alltid dina kvitton. Alla våra produkter har minst två års garanti. Garantin täcker alla konstruktions- och tillverkningsfel samt materialbrister som uppkommer under garantiperioden.

Om du behöver reservdelar
Genom att vårda och underhålla våra produkter korrekt har du glädje av dem under många år. Vi har också ett stort urval av reservdelar för alla våra produkter. För mer information om reservdelar, se monterings- drift- och skötselanvisningar som medföljer produkten.

Säkerhet i badrummet
Vi tror på att göra allt för att badrummen ska vara så säkra och behagliga som möjligt. Vi fokuserar på att hitta sätt att tillverka produkter som ger bästa tänkbara skydd mot vattenskador, minska halkrisker och säkerställa elsäkerheten. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla nya ännu säkrare lösningar. Men vi rekommenderar att du alltid anlitar behöriga yrkesmän när du tar dig an ett större badrumsprojekt.

Nordic quality
Nordic Quality är en oberoende kvalitetsmärkning som garanterar miljövänliga, energibesparande och trygga produkter. Produkterna är utvecklade speciellt för att möta de krav på installation och funktion som finns i Norden. De garanterar också en god ekonomi över produktens livstid.

Miljövänliga lösningar
Med vårt sortiment av miljövänliga material och produkter kan du skapa ett stilfullt och miljövänligt badrum. Vi tar miljön på största allvar, vilket återspeglas i våra miljöcertifieringar.